Használati útmutató - Tosot

Ez a jel azt mutatja, hogy ezt a terméket az EU-ban nem szabad más háztartási hulladékkal együtt kezelni. Hogy megakadályozza az esetleges károsodását a.

Használati útmutató - Tosot - összefüggő

TPC09AK-K6NNA1A. Használati útmutató. Tartalomjegyzék. Működési útmutató. A hűtőközeg .

KSWK-0602DahG. Használati útmutató. Tartalomjegyzék. Biztonsági tanácsok. ... KSWK-. 0602Dah. G. 220-240 V. – 50Hz. 65 W. <61 dB. (A). 6.0 Liter. 900 mL/óra.

Ez a jel azt mutatja, hogy ezt a terméket az EU-ban nem szabad más háztartási hulladékkal együtt kezelni. Hogy megakadályozza az esetleges károsodását a.

... a használati útmutatót, kérjük lépjen kapcsolatba velünk az [email protected] e-mail címen. Mobil klíma. Model: TPC07AM-K6NNA1A TPC09AM-K6NNA1A ...

Köszönjük, hogy a termékünket választotta. A megfelelő működtetés érdekében kérjük olvassa el figyelmesen az útmutató,. Modell: TDN20AX-K4EBA1A.

ELEKTROMOS KUKTA. (Multifunkciós modell). HASZNÁLATI KÉZIKÖNYV. Modell: CYWK-5016S (151001 verzió). Tartalomjegyzék: Biztonsági tanácsok .

FEPE-FP201U rádió használati utasítás. Forgalmazó: FNJ PROIMPEX KFT. 1134 Budapest, Klapka u. 1. A villámjel nagyfeszültségű áramot jelent!

Tartsuk a benzint távol szerkezeti gyújtólángoktól, kerti sütőtől, elektromos berendezésektől, erőgépektől stb. - A kifröccsenő üzemanyag nem csak ...

E66 okosóra használati útmutató. Karkötő gyors használati utasítás ... Váltson a hőmérséklet-teszt interfészre a valós idejű hőmérséklet-mérési.

8 июл. 2021 г. ... kereső párhuzamosítá- sának állító csavarjai okulár élességállító fiahodó fotózáshoz távcsőtubus főtükör. REFLEKTOR (NEWTON-TÁVCSŐ).

(reflektor és MC távcső). (refraktor). 1) Lazítsa meg a tubuson lévő sín rögzítő csavarját. 2) Csúsztassa be a keresőtávcső/red dot.

Copyright Whirlpool Europe s.r.l. 2014. Minden jog fenntartva. - http://www.whirlpool.eu. 400010844785. 195138713.00.

Az Energiagazdálkodási séma beállítása Windows 10 operációs rendszerben ..........3-6 ... használja, vagy az MSI-től vásárolt kompatibilis egységeket.

Töltse le a teljes használati útmutatót a docs.whirlpool.eu webhelyről, vagy hívja a ... Mindig hagyjon 20 cm szabad helyet a készülék körül és 50 cm szabad ...

Lariox 503cx autós fedélzeti és tolató kamera. Beállítások. ”MENU” gomb megnyomásával érheti el a beállítási lehetőségeket és ezek.

Xiaomi IMILAB EC2 Home Security Camera és Camera Gateway Manual HU v1.0 - 1. oldal. A dokumentum és annak teljes tartalma a WayteQ Europe Kft. tulajdona.

Kedves Vásárlónk! Ez az integrált elektromos gáz főzőlap háztartásban való használatra készült. Készülékeink csomagolása környezetbarát anyagokból készült, ...

Amennyiben már használt csillagászati távcsöv ... lt csillagászati távcsövet, nyugodtan ugorja át ezt a részt, amel ... on accessory Nikon MC-DC2. Nikon D90.

Digitális foto-szkenner. Használati útmutató. 135 negatív tartó. 135 dia tartó. 110 negatív tartó. 126 negatív tartó. (optional). (opcionális).

A gőz kibocsátása automatikusan zajlik a Steam Capsule 2 az 1-ben gőztisztítónál? Nem, a gőz kibocsátásához meg kell nyomni a fúvókát aktiváló gombot a ...

ta, tárolja biztonságos helyen. Ha a gyermek- ülést leszereli az ülésből, helyezze vissza fej- támlát. Lásd “Fejtámaszok” jelen fejezet előző.

Az gomb folyamatos lenyomásával a ventilátor sebesség fokozatai között ... Az AUTO ( ) üzemmód hideg vizes rendszereknél nem érhető el, kivéve a 4 csöves.

A rozsdamentes acél tepsi használata kevésbé javasolt, mert visszaveri a hőt. • Ha a sültet lefedjük, az szaftosabb marad, a sütő pedig.

Xiaomi Amazfit GTR Manual HU v1.0 - 1. oldal. A dokumentum és annak teljes tartalma a WayteQ Europe Kft. tulajdona. A WayteQ Europe Kft. írásos ...

AC wall socket. Fali konnektor ... A vezeték nélküli óra vezeték nélkül fogadja a pontosidőt. ... OFF gombot, az A1 LED és az óra számjegy villogni kezd.

Rovarcsapda, 20 m2. UV LED-del. Állapot: 01/15. Használati útmutató ... hogy az elektromos hálózata üzemi feszültsége ... rovarcsapda UV LED-del segít.

Ha a padló nem teljesen vízszintes, a hűtő elülső lábain azokat ... is, melynek pontos értéke a hűtőszekrény bal alsó oldalán levő.

okozhat, amikor is a felhasználónak megfelelő intézkedéseket kell hoznia. Biztonsági megjegyzések. Figyelmeztetések: Ne használja ezt a készüléket víz ...

Javítás. A berendezés nem működik. A tápkábel nincs csatlakoztatva? Csatlakoztassa a tápkábelt a dugaszolóaljzatba. „. “ indikátor villog? (Megtelt.

Vegye ki a dobozból az alumínium lábat, és tegye sima, kemény felületre. Lazítsa meg a lábmagasság állító csavarokat és húzza ki a lábak alsó.

Telepítés. 25. Az állvány felszerelése. 26. A talp eltávolítása. 27. Falikonzol vagy asztali állvány felszerelése. 28. A készülék dőlésszögének beállítása.

Huzamosabb használat esetén, vagy folyamatos terhelés mellett az óra ... A számlapon húzza jobbra a kijelzőt az okos asszisztens megjelenítéséhez, ...

7 дек. 2018 г. ... A.termék.eleget.tesz.a.2,0.W/kg.értékben.meghatározott.országos.SAR. határértékeknek. A. készülékre. vonatkozó. maximális.

Köszönjük, hogy a mi lakás légkondicionáló berendezéseinket választotta, ... Ezzel csökkentheti a légkondicionáló ... A mikroprocesszor-függően a szoba.

A hangszín és a hangfalak egyensúlyának beál- lításához válassza ki a [Bass], [Treble], [Balance] vagy [Fader] parancsokat, és állítsa be az. INFINITI ...

filmszkenner működéséhez. Karbantartás. Csak úgy végezzen karbantartási munkákat a készüléken, ahogy az a használati útmutatóban le van írva. Minden más.

Légkeveréses sütésnél ne használja a sütő aljától számított 1. és 5. szintet: ezeket a helyeket közvetlenül éri a meleg levegő, ami a kíméletes.

csatlakoztatott asztali számítógép vagy laptop támogatja-e a kétmonitoros kijelzést. ꕢ Nincs hang, miután csatlakoztatta a számítógépet a HDMI-kábel.

15 окт. 2013 г. ... a1: AF-C priority selection (AF-C prioritás kiválasztása)........... 313 ... színtelítettség nem szabályozható, ha a B&W (fekete-.

Párosítsa a fülhallgatóját egy másik. Bluetooth-eszközzel. 7. 4 A fülhallgató használata. 7. Csatlakoztassa a fülhallgatót a Bluetooth-eszközéhez.

Oldalunk használatával beleegyezik abba, hogy cookie-kat használjunk a jobb oldali élmény érdekében.