Használati utasítás Robotporszívó - Miele.hu

A garancia ideje alatt a robotporszívó javítását csak a Miele által ... porszívó a porszívózandó felületekhez ... lásd a „Miele Scout RX2 App“ fejeze-.

Használati utasítás Robotporszívó - Miele.hu - összefüggő

M.-Nr. 11 361 720 ... hozzájuthat az Apple App Store. ®. -ban vagy a Google Play Store™-ban. ... A Miele Vevőszolgálatának telefonszá-.

A robotporszívó rövidszőrű szőnyegek, szőnyegpadlók és kemény padlók napi takarítására alkalmas. Elsősorban a saját padlóburkolata.

A garancia ideje alatt a robotporszívó javítását csak a Miele által ... porszívó a porszívózandó felületekhez ... lásd a „Miele Scout RX2 App“ fejeze-.

A robot üzemeltetése előtt olvassa el az összes biztonsági és kezelési utasítást. • Tartsa meg a biztonsági és kezelési utasításokat, hogy a későbbiekben is ...

rosodását. hu-HU. M.-Nr. 11 366 980 ... sa. Felszólítást kap a kijelző nyelvének megadására. ... magyar nederlands norsk polski portuguęs.

15. A nemesacél felületű készülékekre érvényes: ... csak egy adag kávét vagy Espresso-t készíthet. ... 15 bar. Átfolyós vízmelegítő: 1 nemesacél thermoblock.

például Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato, tea stb. készítésé- ... A Zöld tea zöld színét a teacserje le- ... termosz kanna kávéhoz vagy teához.

Szerviz. Kigőzölés. Ha hosszabb ideig tárolja vagy szállítja a kávéfőzőt, akkor el kell távolítania a vizet a rendszerből – azaz ki kell gőzöl-.

Mosógép. Feltétlenül olvassa el a Használati utasítást a felállítás - beszerelés - ... Minden egyes mosási tételhez mindig a lehető legjobb anyagkímélő.

Miele a Miele vízkőoldót ajánlja, ezeket online a shop.miele.hu honlapon, az ön Miele márkakereskedőjénél vagy a Miele vevőszolgálatán vá- sárolhatja meg.

a tejet hosszabb ideig hidegen tartja. (töltési mennyiség 0,5 l). – CJ JUG kávéskanna. Termosz kanna kávéhoz vagy teához. (töltési térfogat 1 l) ...

A vízkő-mentesítési folyamat be- és kikapcsolása és előhívása b érintőgombok. A hőmérséklet és az ételkészítési idő beállítása, valamint "lapozás" ...

kok nagyon forróak. Nyissa ki óvatosan az ajtót, és lépjen ... egészben, hanem adagonként, tá- nyéron melegítse. – Vágja félbe a vaskos ételeket, mint pl.

Az Extrákat a(z) Extrák érintőgombbal választhatja ki. ... A mosógép elektromos biztonsága csak akkor szavatolt, ha egy.

Pehelypaplan. 60°C - fűtetlenig maximum 2,5 kg. 1 paplan 2,20m x 2,00m. Termék. Toll vagy pehelytöltésű dunyhák és fejpárnák.

zetékre szabad cserélni (kapható a Miele vevőszolgálatnál). Biztonsá- gi okokból a cserét csak egy, a Miele által felhatalmazott szakember.

Miele a Miele vízkőoldót ajánlja, ezeket online a www.miele.hu honla- pon, az Ön Miele márkakereskedőjénél vagy a Miele vevőszolgálatán vásárolhatja meg.

Mosógép. Feltétlenül olvassa el a Használati utasítást a felállítás - beszerelés - üzembe helyezés előtt. Ezáltal megóvja magát és ... A lefolyócső hossza.

A tűzhely és a páraelszívó közötti távolság (S). ... Ez a páraelszívó a háztartásban és a háztartáshoz hasonló ... Az elszívó cső további fektetéséhez.

az állapotban, hogy a sütőt biztonsággal kezelhetnék, akkor a keze- ... Ennek az alapvető biztonsági feltételnek meg kell ... 6–8 percig kell grillezni.

Hőszivattyús szárítógép. Feltétlenül olvassa el a Használati utasítást a felállítás, beszerelés - üzembe helyezés előtt. Ezáltal megóvja önmagát és elkerüli ...

az állapotban, hogy a sütőt biztonsággal kezelhetnék, akkor a keze- ... Ennek az alapvető biztonsági feltételnek meg kell ... 6–8 percig kell grillezni.

A pirolitikus tisztításnál a sütő jobban felmelegszik, mint normál üzemben. Ne engedje, hogy a pirolitikus tisztítás közben a gyermekek megérintsék a sütőt.

való visszavezetése nyersanyagot ta- karít meg és csökkenti a keletkező ... grafit ceruzát, hibajavítót, pasztell- ... kra, továbbá a felületek elszíneződ-.

helyiségben vagy légtérben történő egyidejű alkalmazásánál a le- ... különböző biztonsági távolságok érvényesek, a legnagyobb mega-.

k A ventilátor be-/kikapcsoló gombja l A ventilátor teljesítményét beállító gombok m Az utánfutás funkció gombja n Üzemóra gomb.

ha meleg, friss élelmiszert fagyaszt le. – ha hálózatkimaradás lépett fel. – A hűtőkészülék meghibásodott. Amint a riasztási állapot megszűnik, a.

k A ventilátor teljesítményét beállító érintőgombok l A késleltetett leállítás funkció érintőgombja m Üzemóra gomb a zsírszűrők számára.

A garanciaigény elvész, ha a sütő javítását nem a Miele által felha- ... A perforált kialakítás elősegíti a pék- ... Használjon konyhai kesztyűt a.

Kávéfőző. Feltétlenül olvassa el a használati utasítást a felállítás - beszerelés - üzembe helyezés előtt. Ezáltal megvédi önmagát és másokat, ...

A munkalap furnérjaihoz hőálló (100 °C) ragasztót kell használni, ... ka. Földgáz H. Takarékos égő. Normál égő. Nagyteljesít- ményű égő.

Illatpatron használata (megvásárolható tartozék). ▷ Csak az eredeti Miele illatpatront szabad használni. ▷ Az illatpatront csak az eredeti csomagolásban ...

Automata mosógép. Használati utasítás. Feltétlenül olvassa el a használati utasítást a felállítás - beszerelés – üzembe helyezés előtt.

bazati szegéllyel, magas csomózású szőnyegpadlóval stb. lecsök- kenteni. ... vesz és úgy teregeti ki, hogy a hőt le tudják adni.

Biztonsági útmutatások és figyelmeztetések. 17. Illatpatron használata (megvásárolható tartozék). ▷ Csak az eredeti Miele illatpatront szabad használni.

Hűtőszekrény. Feltétlenül olvassa el a Használati- és szerelési utasítást a felállítás – beszerelés – üzembe helyezés előtt.

Ehhez kérjen tanácsot az illetékes kéményseprő sza- kembertől. ... k A tűzhely-megvilágítás Ki-/Bekapcsoló gombja ... visszacsapószelep, hogy a konyhai.

A régi készülék ártalmatlanítá- sa. A elektromos és elektronikus készülékek még jelentős mennyiségben tartalmaznak értékes anyagokat. Tartal-.

Polár kabát. Függöny. Törülköző. Farmer. Ingek/Blúzok ... Gépben szárítható fejpárnák pehely-, toll-, vagy szintetikus töltéssel. Figyel‐ meztetés.

borospalack beleakad a felette lévő rostélyba. Betárolt borospalackok maximális magassága. Csak olyan borospalackok tárolhatók a.

Oldalunk használatával beleegyezik abba, hogy cookie-kat használjunk a jobb oldali élmény érdekében.