robotporszivó

SRV 1000SL. A készülék első bekapcsolása előtt olvassa el a használati útmutatót, akkor is, ha hasonló készülékek használatát már ismeri.

Copyright © 2020, Fast ČR, a.s.. 07/2020. HU Robotporszívó. Az eredeti útmutató fordítása. SRV 2230TI. Page 2. - 2 -. Copyright © 2020, Fast ČR, a.s..

A garancia ideje alatt a robotporszívó javítását csak a Miele által ... porszívó a porszívózandó felületekhez ... lásd a „Miele Scout RX2 App“ fejeze-.

robotporszívó és felmosó. Felhasználói kézikönyv ... Telepítse fel Android esetében a Mi Home, Apple iOS esetében a Xiaomi Home alkalmazást!

A robotporszívó rövidszőrű szőnyegek, szőnyegpadlók és kemény padlók napi takarítására alkalmas. Elsősorban a saját padlóburkolata.

M.-Nr. 11 361 720 ... hozzájuthat az Apple App Store. ®. -ban vagy a Google Play Store™-ban. ... A Miele Vevőszolgálatának telefonszá-.

A robot üzemeltetése előtt olvassa el az összes biztonsági és kezelési utasítást. • Tartsa meg a biztonsági és kezelési utasításokat, hogy a későbbiekben is ...

További biztonsági előírások. - Kizárólag a gyári Roborock CDZ02RR töltőtvel szabad használni! Csak a gyártó által meghatározott töltőt.

A Navon Relax Easy robotporszívó távirányítóval felszerelt. Minden felületre megfelelő söprő kefe. Dokkoló állomás. Automatikus dokkolás és töltés merülés ...

Oldalunk használatával beleegyezik abba, hogy cookie-kat használjunk a jobb oldali élmény érdekében.