női okosóra fém szíjjal

Az okostelefon teljes feltöltéséhez körülbelül 70-90 percre van szükség. VISELÉSI JAVASLAT. 1. Az órát ajánlott az alkar csuklóhoz.

Telefon kereső. Nyomja meg és tartsa lenyomva a kereséshez, és csak nyomja meg a befejezéshez. Zene írányitás. Nyomja meg és tartsa lenyomva a funkció be- ...

Az alkalmazást közvetlenül az Google Play is megkeresheti, vagy App Store-ban. Óra csatlakozás: Az óra csatlakoztatása előtt a felhasználóknak ...

Gratulálunk a Q19 okosóra gyerekeknek vásárlásához! ... óra meghatározza helyét a mobil hálózat bázisállomásaival mért távolság alapján.

A benne levő SIM-kártya segítségével a GPS nyomkövető karóra ugyanúgy felhívható, mint egy mobiltelefon. Beépített mikrofonnal és hangszóróval, GPS és GSM.

Csomag tartalma: egy ajándék doboz, egy használati útmutató és egy okosóra. Az eszköz IP68 vízállósággal rendelkezik, kézmosás és úszás közben lehet.

Nincs garancia arra, hogy egy adott konfigurációban nem lép fel interferencia. ... Telenor online. Telekom internet. Vodafone. Előfizetés esetén:.

FONTOS: Androidos telefonok esetében a rendszer hibásan nem kívánt applikációnak vagy vírusnak érzékelheti az applikációt. Ebben az esetben.

A Smartwatch leköti az ... A második ikon , be- / kikapcsolja az energiatakarékos módot. A harmadik ikon a Bluetooth-hívás be- és kikapcsolása.

Gratulálunk a KW10 okosóra (ElegantTouch) megvásárlásához! A csomag tartalma: • okosóra KW10 (Elegant Touch) ... A legjobb, ha az óra a csuklón, elfl.

tegnap esti adatok 8:00 után jelennek meg, az adatok szinkronizálhatók az alkalmazással, ... Beállítások a Huawei / Honor telefonokhoz.

2.2 Adatförgalöm bea llíta sa ... Vodafone. Előfizetés esetében: internet.vodafone.net ... Ha mobilszolgáltatója nem adott meg APN felhasználó-.

2.2 Adatförgalöm bea llíta sa ... Vodafone. Előfizetés esetében: internet.vodafone.net ... Ha mobilszolgáltatója nem adott meg APN felhasználó-.

GPS okosóra összekapcsolása Crane Connect alkalmazással . ... a vízzárósági teszt során használt légnyomásra vonatkozik (DIN 8310).

Ez a használati útmutató az Okosóra gyári verziójához készült. A frissítések után egyes funkciók változhatnak! A készülék a következő tanúsítványokkal ...

visszalépés a főmenübe. Ki-,Bekapcsoló. Gomb/SOS gomb. Kamera ... (12) Az óra keresése (Find watch): Ha az óra nincs a gyerek karján, e funkció bekapcsolása.

Kamera. ○ Órarend. ○ Enciklopédia Kérdezz-Felelek. ○ Egészség ... 4.8 Class schedule: Itt található a gyermek órarendje, amely a mobilalkalmazásban ...

Tartsd az órát a telefonnal összekapcsolva, indítsd el a Zepp alkalmazást, és válaszd a Profile > Amazfit GTR 2 >. Notifications and Reminders > App alerts ...

tudjon meg többet az újonnan vásárolt Aldi termékéről. ... rító, elektromos borotva, elektromos hegesztőkészülékek, transzformátorok), mivel.

A helyzetjelző ikon piros színű, amikor a helymeghatározás GPS alapon történik, kék színű az ikon amikor hálózati cellainformációk (LBS) alapján történik a ...

Huawei Honor Band 4 Running aktivitásmérő okosóra - piros. 2. Töltő keret. 3. Töltőkábel. 4. Használati útmutató. 5. Biztonsági útmutató. 6. Jótállási jegy.

E66 okosóra használati útmutató. Karkötő gyors használati utasítás ... Váltson a hőmérséklet-teszt interfészre a valós idejű hőmérséklet-mérési.

Oldalunk használatával beleegyezik abba, hogy cookie-kat használjunk a jobb oldali élmény érdekében.