melegítő talpbetét

játszhat, például a láb hosszan tartó túlterhelése, magas sar- kú cipő rendszeres viselése vagy öröklött genetikai hajlam. Mit tehetek?

meg többet a megvásárolt Aldi termékről*. A Aldi-szerviz oldala. Minden itt megadott információ elérhető a Aldi-szerviz ... 3 Gumiszalag (4x). 4 LED-ek.

személyek, illetve a készülék használatát nem ismerő és hasonló készülék üzemeltetéseinek a tapasztalataival nem rendelkező személyek csak.

UTASÍTÁS AZ ELEKTROMOS KÉSZÜLÉKEK ÚJRAHASZNOSÍTÁSÁRA AZ EU JOGSZABÁLYOKNAK ... Ne helyezze a vezérlő egységet a paplan vagy a párna alá, ha a készülék be.

MELEGÍTŐ PÁRNA HASZNÁLATI UTASÍTÁSA. ELSŐ HASZNÁLAT: A kézmelegítő működésbe hozásához néhányszor gyengéden hajlítsa meg a benne lévő fém korongot.

H Cumisüveg- és bébiétel-melegítő. Használati utasítás. BY 52. H. Page 2. 2. Szállítási terjedelem. • Bébiétel-melegítő. • Ételkiemelő fedéllel.

termosz. Automatikusan felmelegszik és tartja a pontos hőmérsékletet. Speciális igény esetén eltérő hőmérsékletre is kalibráltatható.

Oldalunk használatával beleegyezik abba, hogy cookie-kat használjunk a jobb oldali élmény érdekében.