légkondicionáló légterelő

11 февр. 2020 г. ... TLS doboz behelyezését és mennyezethez való rögzítését ... Pa. 25. 250 Q(l/s). 100. Ny-Cs. Z-Cs. Ny-Cs. Z-Cs. Zajszint. LA dB(A). Zajszint.

A nem szakember által végzett felszerelés, vagy javítás veszélyes lehet Önre és másokra nézve. • A felszerelésnek meg KELL felelnie a helyi építési ...

Ha a készülékre ez az áthúzott kerekes kuka szimbólum van elhelyezve, az azt jelenti, hogy megfelel a 2002/96/EK európai irányelvnek.

Tisztítás és karbantartás . ... A termék üzemeltetése vagy tisztítása közben ne álljon ... akkor is, ha a beltéri egység működése egyébként leállt.

15 дек. 2018 г. ... Levegő beömlőnyílások. Vezetékes távvezérlő. Jellemzők. Megneve- zés. Leeresztő tömlő Szorítógyűrű Alátét konzolhoz. Gyorsbilincs (Mű-.

koztassa le a hálózati feszültségről. • Egyébként tűz vagy ára- ... Mennyezeti kazetta ... létre legfeljebb 3,0 Mpa nyomást, ha a mérő eléri ezt az értéket, ...

inverteres szobai légkondicionáló- technológia úttörője, a HITACHI berendezései mindazokat az előnyöket nyújtják, amelyek a DC.

HULLADÉK:Ne válogatás nélkül, háztartási hulladékként dobja ki a csomagoló anyagot. Válogassa szét a műanyag és papír hulladékot és szelektív gyűjtőbe tegye ...

HITACHI légkondicionáló rendszereibe és vízhűtőibe, melyek az egész világon forradalmasították a légkondicionálást. Szobai légkondicionáló termékeik.

18 мар. 2019 г. ... FIGYELMEZTETÉS. 1. A leolvasztás meggyorsításához és a tisztításhoz kizárólag a gyártó által javasolt eszközöket szabad használni.

A légkondicionáló készülékek a beállított üzemmódnak megfelelően hűtik vagy fűtik a helyiséget, fenntartva az általunk kívánt hőmérsékletet.

Köszönjük, hogy a mi légkondícionálónkat választotta. Kérjük olvassa el figyelmesen ezt a felhasználási kézikönyvet a légkondícionáló használata előtt.

Szobai légkondicionáló. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. LG. Visit us at http://www.lgservice.com. FONTOS! • Kérjük, hogy a légkondicionáló felszerelése elňtt.

Parapet. Mennyezeti. Vezetékes távirányító. Opciók. Magasság. 198mm. Stat. nyomás tartomány. 0 - 90 Pa. Egyszerü távirányító: Infra vevő egység:.

A bilincs közvetlenül szerelhető a felületre egy csavarral ... Szögletes esőcsatorna bilincs DIN 18461 szerint ... szét a sodrony.

Az egyik a mobil split klíma, mely egy mobil beltéri és egy kis helyigényű, bayonettzáras kültéri egységből áll. Kedvező tulajdonsága, hogy a meleget a gép ...

Ventilátor üzemmódban a szoba hőmérsékletet. ... Ha a légkondicionáló a fent leírt hőmérséklet tartományokon kívül üzemel, biztonsági áramkörök,.

Tűz, robbanás vagy sérülés keletkezésének megelőzése érdekében ne üzemeltesse az egységet, ha ártalmas gázok (beleértve a gyúlékony és a korrozív gázokat) ...

Bevezető. Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott mobil légkondícionálót vásárolta, reméljük, hogy használata során örömet okoz majd Önnek!

POLAR Split oldalfali típusú szobai légkondicionáló berendezés. Típus: SIEH0025SDX. SIEH0035SDX. SIEH0050SDX. SIEH0070SDX. SIEH0050SDA. SIEH0070SDA ...

Oldalunk használatával beleegyezik abba, hogy cookie-kat használjunk a jobb oldali élmény érdekében.