kihúzható páraelszívó 60 cm

jer VANESSA kihúzható kanapé. SZERELÉSI RAJZ. 45 min. A csomag tartalma: sszehúzó csavar. 6 x 90. 2x. • csavar |. Összehúzó csav.

Leírás. Jellemzők. · tartalmazza a következőket: egykaros konyhai csaptelep, cső doboz. · ComfortZone 320. · elfordulási tartomány 110° / 150°.

Extra ellenálló flexibilis gégecső. • 35 mm kerámia vezérlőegység ... besüllyeszthető és kihúzható fejes csaptelep ... Teka konyhai csaptelepek.

Leírás. Jellemzők. · tartalmazza a következőket: egykaros konyhai csaptelep, cső doboz. · ComfortZone 320. · elfordulási tartomány 110° / 150°.

Az elszívó házi használatra lett tervezve , nem alkalmas kinti barbecue-re, sem más kereskedelmi felhasználásra. • Ahhoz, hogy az elszívó és a szűrő jó ...

astfel puteţi utiliza aparatul corect şi în siguranţă. Păstraţi instrucţiunile de utilizare şi de montaj pentru o consultare ulterioară sau.

4 авг. 2020 г. ... ajándék FA 125/3 bekötő szett nyomógomb ... rusztikus fa szegélyek egyedi pácolása ... GLENDA 60 T600 polc nélkül. KDGLENDA60NT600.

odborné vestavbě podle návodu k montáži. Technik provádějící instalaci odpovídá za bezvadné fungování na místě instalace. Tento spotřebič je určený pouze ...

helyiségben vagy légtérben történő egyidejű alkalmazásánál a le- ... különböző biztonsági távolságok érvényesek, a legnagyobb mega-.

Ehhez kérjen tanácsot az illetékes kéményseprő sza- kembertől. ... k A tűzhely-megvilágítás Ki-/Bekapcsoló gombja ... visszacsapószelep, hogy a konyhai.

A ventilátor bekapcsolása . ... Ha a sütő és a páraelszívó közötti távolság túl kicsi, ez a páraelszí- ... szültek, Miele elszívó ventilátor kerül.

k A ventilátor teljesítményét beállító érintőgombok l A késleltetett leállítás funkció érintőgombja m Üzemóra gomb a zsírszűrők számára.

k A ventilátor be-/kikapcsoló gombja l A ventilátor teljesítményét beállító gombok m Az utánfutás funkció gombja n Üzemóra gomb.

A tűzhely és a páraelszívó közötti távolság (S). ... Ez a páraelszívó a háztartásban és a háztartáshoz hasonló ... Az elszívó cső további fektetéséhez.

Kürtős páraelszívó (sziget). Importőr: MULTIKOMPLEX BUDAPEST KFT. a páraelszívók szakértője... 1995 óta. H - 1211 Budapest, Mansfeld Péter u. 27.

A páraelszívó használata. 6. Karbantartás és ápolás. Fém zsírszűrő. A fém zsírszűrő nyitása. Szénszűrő. Tisztítás / A szénszűrő cseréje.

CATA ELECTRODOMÉSTICOS, S.L.. C. Ŕngel Guimerŕ, 16-17 - 08570 TORELLÓ (Barcelona) SPAIN ... 60806530.24.09.2009 preciz.hu. Page 2. preciz.hu ...

Oldalunk használatával beleegyezik abba, hogy cookie-kat használjunk a jobb oldali élmény érdekében.