hazimozi

későbbi használat céljából őrizze meg ezt a kézikönyvet. FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. 3D Blu-ray™ házimozi-rendszer. Page 2. Page 3. Az első lépések.

21 апр. 2017 г. ... DVD Házimozi rendszer. A speciális funkciókkal kapcsolatos utasítások megtekintése érdekében látogassa meg a http://www.lg.com honlapot és ...

audioformátum (5.1CH vagy 7.1CH) jelenik meg a képernyőn, [MultiCH] megjelöléssel. , Megjegyzés. Megtekintés különböző szögből.

ben is használható nagyteljesítményű házimozi hangsugárzó ... A Magnat Cinema Ultra-Set házimozi hangsugárzó készlet THX.

Házimozi vagy moziélmény? Napjainkban a filmnézés népszerűsége töretlen, és igen elterjedt a fiatalok körében. Ahány ember, annyi szokás, mindenki másképp ...

interkonnekt-, hangfal-, tápkábelek, hangfalak csatlakozóinak, membránjának, elektromos elosztók, hosszabbítók kezelésére. A lemezeket 2 havonta, ...

DVD-házimozi rendszer ... A házimozi rendszer elmozdítása előtt győződjön meg ... A házimozi rendszer nem képes az MP3PRO formátumú audio műsorszámok.

ha a házimozit a HDMI kábel segítségével kapcsolja össze a SAMSUNG tv-vel. ... HANGSUGÁRZÓ ÁLLVÁNY. Csavar (B). Csavar (A). Tartozék. TALP ...

2CH/5.1CH: 2.1 sztereó, 5.1 átváltó kapcsoló. 12. Hálózati kábel. A dyras ALDS-430 típusú házimozi hangszórórendszer kizárólag.

Olvassa el (i) az ezzel a készülékkel használt bármely más eszköz vagy az ezen a készüléken lejátszott Blu-ray Disc lemez használati útmutatóját és/.

5 февр. 2010 г. ... jelenik meg a TV-n, akkor sem biztos, hogy az erről készített felvétel helyes lesz. ... Egyébként a hangfal leeshet és személyi sérülést.

MAGNAT Audio-Produkte GmbH • Lise-Meitner-Str. 9 • D-50259 Pulheim ... Ideálisan kombinálható minden Magnat Signature IWT/ICT és Magnat Interior Quantum ...

A VILÁG LEGVÉKONYABB (26 MM MAGAS). SOUND BAR RENDSZERE 46“ ÉS MAX. 52”. MÉRETŰ LCD TV-KHEZ. 2.1CSATORNÁS RENDSZER AKTÍV. MÉLYSUGÁRZÓVAL.

Oldalunk használatával beleegyezik abba, hogy cookie-kat használjunk a jobb oldali élmény érdekében.