forrólevegős fritőz ár

A készülékben az áramló forró levegő süti meg a behelyezett élelmiszert, ez a fritőz nem igényli olaj használatát. A recepteknél feltüntetett kis mennyiségű ...

A hálózathoz csatlakoztatott készüléket nedves és vizes kézzel ne fogja meg. ... A3 Üzemmód kapcsoló: ventilátor, 1. vagy 2. fűtésteljesítmény.

takarítsa ki egy száraz ronggyal, majd csomagolja el egy biztonságos helyre, ahol nem érheti károsodás. • Vizes, vagy nedves kézzel, csak nagyon óvatosan ...

A belső edénybe öntsön olajat vagy felolvasztott zsiradékot a MAX jelig. ... ruhával vagy konyhai papírkendővel törölje le a véletlenül kicseppent olajt.

Ne hagyja , hogy a kábel forró felületekkel érintkezzen ,vagy lelógjon a pultról , ... olajat,rozmaringot,kakukkfűt ,sót és a fűszert ... öntsön alá olajt.

olajmentes sütő, amely forró levegő által működik. ... A tartályban felhalmozódó felesleges olaj ez által rácsöpöghet az összetevőkre.

Az edény alján összegyűlik a fölösleges olaj. 8. Némelyik hozzávalót időnként át kell rázogatni. Ezért vegye ki a serpenyőt a.

Ha a készüléket már nem kívánja használni, felügyelet nélkül hagyja, karbantartani, ... stabil felületre, illetve a munkalap vagy az asztal szélére.

Oldalunk használatával beleegyezik abba, hogy cookie-kat használjunk a jobb oldali élmény érdekében.