bobbin varrógép

ACT. Primary Lithium Battery. R14250 1/2AA 3.6V 1.2Ah. 3.6V Primary lithium-thionyl chloride. (Li-SOCl2) Energy Type. Bobbin Cell.

Diéta utáni ruhaátalakítás (a ruha bevétele). Hízás esetén ruhakiengedés. Ruhák divat szerinti felhajtása vagy leengedése. Ágynem k foltozása.

Cikcakk varrás típusa. 2-3-4 lépéses. Tűrúd löket. 50,8 mm. Tű típus. DY x 3. Hurokfogó típusa. Félfordulatos hajó. Talpemelés magasság.

Isaac Merritt Singer, a híres varrógép megálmodója és megalkotója 1811. október 27-én született. Pittstown-ban, New Yorkban. 12 éves volt, amikor elment ...

Ezt a gombot használhatjuk a cikkcakk vagy díszöltés szélességének vagy az öltések helyzetének beállításához. 6. Kézi öltéshosszúság beállító gomb.

4. kézi cérnafeltekerő. 5. cérnaspulnizó rudacska. 6. alsó orsó. 7. felső orsó. 8. tartórúd. 9. öltésszorosság- szabályzó. 10. szorítórugó. 11. kapcsok.

Kézi öltésszélesség beállító gomb. Ezzel a gombbal beállíthatja a cikkcakk vagy díszöltés szélességét. Ha a LED világít, elvégezheti a beállítást.

tápkábel vagy a varrás alatt lévő ruhadarab tüzet ... Egyenes, vagy tripla sztreccs öltést választva az ... Semmi nem jelenik meg az LCD-n.

Állítsa a cikk-cakk varrás hosszúságát „F” távolságra és így szatén öltést varrhat (zárt cikk- cakk öltés). A cikk-cakk szatén varrást dekoratív varrásokhoz.

Kézi kerék. 1@ Választótárcsa (öltéshossz). 1# BE- / KI-kapcsoló. 1$ Lábkapcsoló csatlakozó. 1% Hímzésminta-választó. 1^ Talpemelő kar. 1& Beállító talp.

h) Cikkcakk. 19 i) Öltésminta-táblázat ... 1 cikkcakk-talp (felszerelve). 1 vágókés. 1 olajozó ... a szélesebb cikkcakk-öltés csak a szélével érint-.

Talp: A cikk-cakk. Szálfeszesség: 2-6. Öltéshossz: 1,5-4. Emelje fel a talpat és igazítsa az anyagot a tű alá. Engedje a tűt az anyagba.

Oldalunk használatával beleegyezik abba, hogy cookie-kat használjunk a jobb oldali élmény érdekében.